+386 (0)40 606 091      |       info@visitpreddvor.si

Projekt KSA

Kulturna dediščina Narava Aktivnosti Dnevni izleti Nastanitev Kulinarika Aktualno GalerijaPreddvor - dvor mirne narave


Kraj z bogato zgodovinsko in kulturno dediščino. Umirjena atmosfera kraja bo všeč vsem, ki se znajo za trenutek ustaviti, prisluhniti odzvenu lastnih korakov ali preprosto vdihniti energijo iz narave, bodisi ob sprehodu okoli jezera ali sproščenem posedanju na skritih kotičkih.
ZDRUŽENJE KAMNIŠKO SAVINJSKIH ALP

Občine, ki so se združile:

  • Občina Kamnik
  • Občina Solčava
  • Občina Luče
  • Občina Jezersko
  • Občina Preddvor
POHODNIŠKI FESTIVALKamniško - Savinjske Alpe predstavljajo svet mogočnih vrhov, privlačnih dolin, igrivih potokov in prijaznih ljudi. Naravne reliefne danosti omogočajo celo paleto različnih možnosti za planinarjenje, od lahkih sprehodov, do zahtevnih poti po visokogorju. Turistične organizacije občin Preddvor, Jezersko, Kamnik, Luče in Solčava organizirajo že 3. zaporedni Pohodniški festival, ki vas vabi s pohodi in prireditvami od 22. do 25. junija 2017.

Otvoritev je bila v četrtek, 22.6.2017 v Centru Rinka v Solčavi. Gostiteljici, tamkajšnja županja Katarina Prelesnik in Mateja Brlec Suhodolnik, direktorica Centra Rinka, zavoda za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega, sta povabili v njihovo dolino, v zgodbo o uspehu vse, ki si želijo doživeti pravo naravno okolje in domačo kulinariko.

Otvoritve sta se med drugimi udeležila tudi državna sekretarka na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Eva Štravs Podlogar in predsednik Turistične zveze Slovenije Peter Misja.  Ob pestrem programu in predstavitvi Solčavskega območja v pesmi in besedi, je minil en prijeten poletni popoldan.
POHODNIŠKI FESTIVAL V KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALP 22-25 JUNIJ 2018

Tretji zaporedni Pohodniški festival, ki ponovno ponuja paleto raznovrstnih dogodkov za vsak okus, vas vabi v naročje Kamniško-Savinjskih Alp. Preživite aktiven večdnevni oddih v naših krajih - izbirate lahko med pestro ponudbo prenočitvenih možnosti.

Pridružite se nam!

3rd Hiking Festival with a variety of events for every taste invites you to visit the Kamnik-Savinja Alps. Stay longer and spend unforgettable active holidays in the area. You can choose from a wide range of accommodation possibilities.
Join us!

Poglejte si brošuro


UTRINKI

iz Preddvora


Kraj pod Storžičem, dvatisočakom Kamniško-Savinjskih Alp, privlači s posebnimi energijami, ki jih tod zagotovo začutijo tudi mladoporočenci.

Preddvor vabi s številnimi legendami, predvsem pa omogoča sproščena pohajkovanja. Tu je izhodišče številnih planinskih poti. Povzpnite se na okoliške vrhove ali ostanite na dolinskih cestah in raziščite skrivnosti gradov, ki se nahajajo v tej občini.


>> Poglej več

© Zavod za turizem Preddvor. Vse pravice pridržane.
Izvedba: MMstudio